Vad Gör Kb4023057 Och Varför Ska Jag Installera Uppdateringen I Windows 10?

Det är meningen att den uppdateringen ska fungera på samma sätt som de större uppdateringarna i Windows 10. Men några garantier finns ju inte vare sig mot att en uppdatering av Windows ställer till med problem eller att en uppdatering till Windows 11 gör det. Visserligen Ställa till problem är en sak men en annan är om uppdateringen medför samma konsekvenser som en nyinstallation av windll.com/sv/dll/khronos-group/openc W11. För säkerhets skull gör jag dock en säkerhetskopia av hela C-disken innan uppdateringen.

kan inte skriva till registret windows 10

Istället för att använda Windows-registret eller grupprinciper, det finns en lågteknologiska sättet att förhindra uppdateringar från att automatiskt starta om datorn. Allt du behöver göra är att ändra dina Windows Update-inställningar. Öppna bara kontrollpanel fönstret Windows Update och ställa in Windows på “Hämta uppdateringar men låt mig välja om du vill installera dem.” Först ut har vi en åtgärd som i sig inte pausar installationen av nya uppdateringar. Däremot låter den användare bestämma under vilka timmar på dygnet datorn inte ska starta om när en ny uppdatering har installerats. Det är något som kan komma väl till hands för den som ofta utför arbete på sin dator eller som har tröttnar på plötsliga omstarter under engagerande spelsessioner. Vi lever i en annan värld i dessa dagar, och Windows är säker nog att vi har råd att vänta lite innan omstart om vi är mitt i att använda våra datorer.

Trimma Din Dator: Så Snabbar Du Upp Ett Segt Windows

Schemalägg och distribuera godkända uppdateringar vid vissa tider eller distribuera till grupper eller enskilda enheter manuellt. Från kontrollpanelen visas på ett enkelt sätt saknade uppdateringar, uppdateringsnamn och allvarlighetsgrad tillsammans med viktig information, datum då den släpptes med mera. Microsoft ska presentera den största uppdateringen för Windows på över ett decennium kallad “Sun Valley”. Detta gäller inte för de som har windows Enterprise, ska man uppgradera till 10 så kostar det. Så Microsofts bedömning är att man inte kommer förlora särskilt mycket intäkter på att ge alla framtida uppdateringar gratis.

  • Klicka in dig på startmenyn och sök efter datortillverkarens namn (Exempelvis HP, Lenovo, Acer etc.) och se vad som finns förinstallerat.
  • Det kommer att finnas möjligheter till en “clean” installation om du så önskar.
  • En annan förklaring till dröjsmålet är att Microsoft väljer att vänta tills uppdateringen anses vara tillräckligt säker.
  • När Windows väl är uppdaterat går det bra att installera drivrutinen igen.
  • En Windows-uppdatering riskerar nämligen att krocka med olika komponenter och program.

Lanseringsplanen för uppgraderingen håller fortfarande på att färdigställas, men planeras starta i slutet av 2021 och fortsätta en bit in på 2022. Specifik tidpunkt kommer att variera beroende på enhet.

Ovädret Härjar Över Sydsverige: ladda Telefonerna

I den högra rutan, dubbelklicka på “Ingen automatisk omstart med inloggade användare för schemalagda automatiska installationer uppdatering” inställning. Ställ inställningen till Enabled och klicka på OK. Nu kan du starta om datorn och dina politiska förändringar träder i kraft. Emellertid, du förmodligen inte vill starta om datorn! Lyckligtvis, du kan göra dessa ändringar träder i kraft utan omstart. Snabbstartguide PC, Mac och Android Installation på PC Se filen Viktigt på installationsskivan eller Trend Micros webbplats för utförliga systemkrav.